حلقه While در متلب
مهندسی مکانیک
مهندسی معماری
مهندسی پزشکی
با استفاده از دستور While در متلب، می توانیم یک حلقه بسازیم که در آن، تا زمانی که یک شرط خاص برقرار باشد اجرای کدهای حلقه ادامه می یابد.
معمولا ساخت حلقه While به این صورت است که یک سری کد برای آن تعیین می کنیم که در هر تکرار از حلقه (در هر گام حلقه) آن کدها اجرا می شوند. همچنین شرطی را هم برای ادامه اجرای حلقه تعیین می کنیم و اجرای کدها به صورتی خواهد بود که پس از مدتی، دیگر شرط مورد نظر برای ادامه حلقه، برقرار نخواهد بود و بنابراین اجرای حلقه پایان می یابد.
این موضوع مهم است که حتما کدها را به صورتی بنویسیم که در نهایت شرط مورد نظر برقرار نباشد، در غیر این صورت، با یک حلقه بی نهایت روبرو می شویم که مجبور خواهیم بود که برنامه را به اجبار متوقف کنیم.
قبل از ادامه مقاله شما را دعوت به مشاهده چندین نمونه فیلم از دوره های مختلف آموزش متلب می نماییم.
شما می توانید برای اطلاع بیشتر از دوره های آموزش داده شده و همچنین تهیه پکیج های آموزشی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه بفرمایید.
برای درک بهتر از ساخت حلقه While می خواهیم با مثالی آن را بررسی کنیم.
مقدار یک متغیر (متغیر A) را قبل از حلقه برابر مقدار ۰ قرار داده ایم و همچنین در هر گام از اجرای حلقه، مقدار آن را یک واحد افزایش می دهیم و آن را در خروجی نمایش خواهیم داد و همچنین شرط حلقه را بر این اساس تعیین می کنیم که مقدار متغیر مورد نظر کمتر از عدد ۵ باشد. (بنابراین وقتی عدد به مقدار ۵ می رسد، اجرای حلقه متوقف خواهد شد)
clear all
close all
;A=0
While A < 5
;A = A + 1
;disp(A)
end
۳ خط اول کدها برای عدم تداخل برنامه فعلی با برنامه های قبلی اجرا شده در متلب می باشد.
شرط حلقه در جلوی کلمه While نوشته می شود.
While A < 5
دستور disp برای نمایش مقدار متغیر A در خروجی به کار رفته است. در اولین گام حلقه، مقدار متغیر A برابر با ۰ می باشد و یک واحد به آن اضافه شده و عدد ۱ در خروجی نمایش داده می شود و در آخرین گام حلقه، مقدار متغیر A برابر با ۴ می باشد و یک واحد به آن اضافه می شود و مقدار ۵ در خروجی نمایش داده می شود.
نتیجه به شکل زیر نمایش داده می شود.
1
2
3
4
5
امیدواریم مقاله حلقه While در متلب برای شما مفید بوده باشد ، همچنین شما میتوانید از سایر مقالات در سایت www.catiadesign.ir دیدن بفرمایید.