ورود / عضویت
آموزش نرم افزارها

انواع فیلامنت پرینت سه بعدی

آموزش رایگان انواع فیلامنت پرینت سه بعدی

فیلامنت چیست؟ در این مقاله ی آموزش چاپ سه بعدی قصد داریم به معرفی کامل انواع فیلامنت پرینتر سه بعدی استفاده شده برای چاپ یا پرینت سه بعدی بپردازیم. ابتدا باید تعریف انواع فیلامنت را بدانیم.

فیلامنت در واقع یک رشته پلیمر حساس به حرارت است که انواع متنوعی دارد و با ذوب شدن آن می‌توانیم قطعه سه بعدی را راحت و ارزان تولید کنیم.

قطر این رشته پلیمر های پلاستیکی فیلامنت معمولا بین 1.75 تا 3 میلی متر است و هر نوع رشته فیلامنت خواص متفاوتی دارد و برای چاپ و پرینت انواع قطعات سه بعدی باهر کدام از آنها به درجه حرارت و دمای ذوب متفاوتی نیاز داریم.

ما در هر یک از انواع پرینتر‌ سه ‌بعدی 3D Printer، برای چاپ و تولید یک قطعه سه بعدی به مواد اولیه و متریال مخصوص چاپ سه بعدی نیاز داریم.

اصلی ترین و پرکاربرد ترین متریال مورد استفاده برای پرینت در چاپگرهای سه بعدی فیلامنت نام دارد. دلیل استفاده از این نام، شکل ظاهری فیلامنت است.

پرینتر سه بعدی، فیلامنت را به وسیله اکسترودر 3D printer extruder کشیده و بعد با دمای معین ذوب می کند. بعد از طریق نازل پرینتر، به صورت باریک تر خارج کرده و با ایجاد لایه‌های نازک و سه بعدی از فیلامنت روی هم و سپس خنک کردن آن ها، قطعه سه بعدی نهایی را ایجاد می‌کند.

در ادامه می خواهیم انواع فیلامنت پرینت سه بعدی را معرفی کرده و توضیح جامع و ساده ای درباره ی صفر تا صد و نکات طلایی خرید محصولات سه بعدی و فیلامنت ها ی چاپ سه بعدی ارائه کنیم.

اولین مدل از انواع فیلامنت های مخصوص چاپ پرینت سه بعدی که در این مقاله به شما معرفی خواهیم کرد، فیلامنت Acrylonitrile Butadiene Styrene است که به صورت اختصاری آن را فیلامنت ABS نیز می نامیم.

این نوع فیلامنت سه بعدی‌ مناسب افرادی است که از تکنولوژی چاپ سه بعدی برای تولید لوازم آشپزخانه، آلات و لوازم موسیقی، قطعات متحرک، قطعه ‌های پلاستیکی خودرو، ابزار و قطعات الکترونیک و وسایل بازی مختلف مانند لگو LEGO از پرینتر سه بعدی استفاده می‌کنند می تواند بهترین انتخاب باشد.

انواع مختلف و متفاوتی از فیلامنت ها و متریال برای پرینت سه بعدی قطعات کاربردی استفاده می شود که ما راهنمای رایگان صفر تا صد خرید بهترین فیلامنت کاربردی برای چاپ قطعات با پرینتر سه بعدی را به شما ارائه می کنیم.

در ادامه ی این مقاله آموزش کاربردی قصد داریم انواع فیلامنت پرینتر سه بعدی و همجنین انواع متریال و مواد اولیه های استفاده شده در پرینت سه بعدی را به شما معرفی کنیم.

تکنولوژی پرینت سه بعدی به ما توانایی چاپ و تولید انواع متنوعی از قطعات سه بعدی مختلف را با سرعت و دقت بالا برای انواع کاربرد ها و سلیقه ها می دهد. هر مدل پرینتر سه بعدی، توانایی تولید قطعات کاربردی خانگی یا صنعتی متنوع با سطح کیفیت و عملکرد مختلف را دارد.

ما در این مقاله ی آموزش جامع و صفر تا صدی فیلامنت ها و مواد اولیه پرینت سه بعدی، پرکاربرد ترین و اقتصادی ترین فیلامنت های مورد استفاده و مواد اولیه پرینت سه بعدی با انواع جنس پلاستیکی و فلزی را برای شما علاقه مندان به چاپگر های سه بعدی بررسی می کنیم.

با بررسی و شناخت خواص و کاربردهای خانگی، تجاری و صنعتی این متریال ها شما می توانید بهترین مواد اولیه و فیلامنت ها برای تولید قطعات مورد نظر خود را انتخاب کنید.

قبل از ادامه مقاله شما را دعوت به مشاهده چندین نمونه فیلم از دوره های مختلف آموزش پرینت سه بعدی می نماییم.

شما می توانید برای اطلاع بیشتر از دوره های آموزش داده شده و همچنین تهیه پکیج های آموزشی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه بفرمایید.

پکیج آموزش کامل پرینتر سه بعدی
سفارش پکیج
نمونه فیلم های آموزش رایگان پرینتر سه بعدی
دانلود رایگان
کلیه پکیج های آموزشی مهندسی مکانیک
بازدید از پکیج ها

برای بررسی دقیق و تخصصی قیمت فروش در بازار ایران، نگاه کلی به مشخصات فنی و خرید انواع فیلامنت پرینتر سه بعدی با این مقاله آموزشی جامع و کاربردی سایت فنی و مهندسی کتیا دیزاین همراه باشید.

در پرینترهای سه بعدی FFF، FDM و PJP از متریال اولیه از جنس رشته‌ های پلیمری نازک و مقاوم ترموپلاستیک ( رشته های رزینی حساس به گرمای مستقیم) استفاده می شود که به آنها فیلامنت گفته می شود.

 تشخیص این موضوع که برای هر نوع کاربرد و نیاز خاص هر فرد کدام دسته از مواد اولیه فیلامنتی مناسب تر است، به بررسی کارشناسان با تجربه و افراد متخصص در حوزه چاپ سه بعدی نیاز دارد. با این وجود، شناخت ویژگی های انواع فیلامنت می تواند در برخی موارد برای ما مفید باشد.

در این مقاله آموزشی صفر تا صد کاربردی  قصد داریم به زبان ساده و به طور جامع توضیحات کوتاهی درباره کاربردهای صنعتی و خانگی انواع مختلف فیلامنت به شما ارائه کنیم و انواع فیلامنت پرینت سه بعدی را از مبتدی تا حرفه ای برای شما شرح دهیم.

شما همراهان و علاقه مندان به تکنولوژی چاپ سه بعدی میتوانید جهت مشاوره ی رایگان خرید انواع فیلامنت پرینتر سه بعدی در مدل های متنوع و پرکاربرد PLA, ABS, XFLEX, PETG با کارشناسان حوزه 3D printing سایت کتیا دیزاین در تماس باشید.

فیلامنت های سه بعدی در داخل بازار ایران نیز تولید می شوند که با پنج ماده خام اولیه تولیدی اصلی PLA، ABS، XFLEX، PETG و WOOD در دسترس کاربران حوزه پرینت سه بعدی هستند.

البته با وجود پیشرفت های حال حاضر در تکنولوژی دستگاه های چاپ سه بعدی، در آینده مواد اولیه متنوع تر و به روز تری به انواع فیلامنت های سه بعدی تولیدی در بازار ایران اضافه خواهند شد.

سایت آموزشی حرفه ای کتیا دیزاین، بهترین سایت در زمینه آموزش های فیلامنت های پرینتر سه بعدی در ایران به صورت صفر تا صد جامع و کاربردی می باشد.

در حال حاضر فیلامنت های حال حاضر موجود در بازار آنلاین تنوع رنگی بسیار بالایی دارند و رنگ هایی مانند سفید، سیاه، خاکستری، نقره ای، آبی، قرمز، سبز، زرد، صورتی، بنفش و نارنجی را شامل می شوند.

در ادامه نکاتی کاربردی و جامع را درباره استحکام قطعات سه بعدی و مدل ها درباره انواع فیلامنت پرینتر سه بعدی در سایت کتیا دیزاین به شما آموزش خواهیم داد.

برای این که بدانیم در پرینترهای سه بعدی محصولات چاپ شده نهایی و مدل های تولید شده تا چه حد محکم و مقاوم و پایدار هستند، فیلم های آموزشی زیادی درباره چاپ سه بعدی در آپارات و یوتیوب Youtube آپلود شده است.

معمولا یوتویوبرهای فعال در حوزه چاپ و تولید قطعات سه بعدی به صورت جدی محتوای تحقیقاتی خود را تهیه و ارائه می کنند. آن ها زمان طولانی را در فیلم ها به آزمایش نواع دستگاه های چاپ سه بعدی صرف می کنند تا راه های چاپ محکم ترین و مقاوم ترین قطعات سه بعدی را پیدا کنند.

ما در این مقاله آموزش جامع و صفر تا صد از سایت کتیا دیزاین در زمینه پرینتر سه بعدی می خواهیم تعدادی از این راه ها و نکات را برای شما توضیح دهیم.

برای افزایش استحکام محصولات تولیدی سه بعدی FDM با پرینترهای سه بعدی: نکاتی مانند کاهش دادن خنک کننده Cooler، افزایش سطح مقطع اکستروژن، استفاده کردن از قوس راست، افزایش تعداد محیط و استفاده کردن از لایه های باریک تر بسیار موثر و مهم است.

در ادامه به معرفی و بررسی ویژگی های ساختاری محکم ترین فیلامنت پرینت سه بعدی استفاده شده در دستگاه های چاپ سه بعدی صنعتی و خانگی در بازار ایران خواهیم پرداخت.

فیلامنت NYLON 6 یکی از مدل های متنوع فیلامنت پلی آمید یا PA است و‌ در شکل ها قالب ها و حالت های متنوعی ساخته و در بازار عرضه می شود. از این مدل های متنوع متریال مقاوم چاپ سه بعدی می توانیم به NYLON 618 یا NYLON 645 یا BRIDGE NYLON. اشاره کنیم.

این فیلامنت مزایای فراوانی دارد که شامل چسبندگی بسیار عالی لایه ها ی سه بعدی قطعات بر روی هم و همچنین داشتن استحکام و تحمل فشار عالی پس از چاپ با دستگاه پرینت سه بعدی است. این فیلامنت ها را می توانید به راحتی پس از پرینت گرفتن ماشین کاری کنید.

از این رشته های فیلامنت سه بعدی می توانید در تولید انواع محصولات صنعتی پرکاربرد و همچنین محصولات و لوازمی که می خواهید در شرایط سخت و تحت فشار، تنش و حرارت بالا استفاده کنید به جای فیلامنت PLA و یا مدلهای مشابه آن استفاده کنید.

فیلامنت NYLON 6 همچنین می تواند فیلامنت مصرفی استفاده شده اصلی در مصارف ریخته گری قطعات و آلیاژ ها، قطعات و وسایل محافظ و نگهدارنده مواد شیمیایی و قطعات کاربردی صنعتی و مستحکم سه بعدی مورد مصرف قرار بگیرد و هم فیلامنت بسیار مناسبی برای استفاده در ساپورت گذاری و آماده سازی طرح در پرینتر سه بعدی می باشد.

پکیج آموزش کامل پرینتر سه بعدی
سفارش پکیج
نمونه فیلم های آموزش رایگان پرینتر سه بعدی
دانلود رایگان
کلیه پکیج های آموزشی مهندسی مکانیک
بازدید از پکیج ها

برای دریافت پکیج های مشاوره و آموزش جهت تولید قطعات و خرید انوع فیلامنت پرینت سه بعدی شیشه ای (شفاف)Transparent و همچنین آموزش جامع و کاربردی نحوه ی چاپ درست و مناسب قطعات سه بعدی با سایت آموزشی کتیا دیزاین همراه باشید.

ما قصد داریم در این مقاله، اطلاعات مورد نیاز شما در زمینه انواع فیلامنت (رشته حساس به حرارت) شفاف یا Transparent پرینت سه بعدی را به طور کامل ارائه کنیم و همچنین به شما آموزش خواهیم داد که چگونه می توانید بیشترین میزان شفافیت قطعات چاپ شده را در پرینت سه بعدی بدست بیاورید.

افراد مبتدی در حوزه ی چاپ قطعات با دستگاه های پرینت3بعدی تصور میکنند که تولید قطعات شفاف با فیلامنت ها و مواد اولیه ی شفاف ساده و پیش پا افتاده و معمولی است اما در واقع این کار کمی پیچیده تر و مشکل تر از این است.

فیلامنت شیشه ای، نوعی ماده رشته ای با خاصیت ترموپلاستیک گرمانرم با ساختار مولکولی شیمیایی به خصوص و منحصر به فرد است که قطعه های ساخته شده از این متریال اولیه حجم قابل توجهی از نور را از خود عبور می دهند؛ به همین دلیل هم قطعه سه بعدی، حالت شفاف و شیشه ای داشته و می توانید درون آن را ببینید.

در ادامه مقاله آموزش کامل و کاربردی و علمی انواع فیلامنت پرینت سه بعدی، می خواهیم به معرفی و بررسی کامل ویژگی های پرینترهای سه بعدی با کاربرد صنعتی کارگاهی و تجاری با در ابعاد بزرگ بپردازیم

به منظور این که بتوانیم پرینترهای سه بعدی صنعتی و کاربردی بزرگ را بررسی کنیم باید چند نکته اساسی و بسیار مهم را درباره این پرینتر ها بگوییم که این نکات عبارتند از:

نحوه طراحی تخصصی و تولید و ساخت اصولی اجزای دستگاه

داشتن موتور های محرک پر قدرت و مقاوم

استفاده از برد Board های با کیفیت و استاندارد قابل قبول

داشتن محورهای حرکتی قوی و مستحکم

بدنه مستحکم چاپگر

نداشتن قطعات و لوازم پرینت شده در ساختار دستگاه

داشتن امکانات و آپشن های منحصر به فرد

چاپگر های سه بعدی بزرگ استفاده شده در صنایع و کارگاه های تولیدی در بیشتر موارد قابلیت چاپ و ساخت قطعات با تیراژ بالا و تعداد زیاد را دارند.

پس حالا متوجه شدیم که در بیشتر موارد استفاده از پرینترهای سه بعدی صنعتی و تجاری بزرگ مناسب تر می باشد و در صورتی که نیاز داریم محصول نهایی را به صورت یک پارچه و سایز بزرگ تولید کنیم، پیشنهاد ما در سایت تخصصی کتیا دیزاین این است که حتما از پرینتر سه بعدی صنعتی استفاده کنیم.

در ادامه این مقاله آموزش چاپ سه بعدی به بررسی اجمالی، معرفی و قیمت و خرید آنلاین انواع فیلامنت پرینت سه بعدی مدل های PLA و ABS پرکاربرد در بازار ایران می پردازیم.

اولین ویژگی که برای تشخیص سطح کیفیت متریال چاپ سه بعدی باید در نظر داشته باشید، این است که کمتر در نازل دستگاه انسداد ایجاد کند و بتوانید از نازل های نازک تر و با سطح مقطع کمتر برای آنها استفاده کنید.

همینطور باید از فیلامنتی برای چاپ قطعات استفاده کنید که کمتر باعث خرابی پرینتر سه بعدی شما شود. فیلامنت های ABS موجود در بازار هنگام استفاده، خاصیت چسبندگی بالایی از خود نشان می دهند و در صورتی که از هیت پد استفاده کنید، می توانند در دمای 100 درجه سانتیگراد نیز پرینت شوند.

فیلامنت های PLA که در بازار ایران تولید و فروخته می شوند جزو بهترین و درجه یک ترین فیلامنت های چاپ سه بعدی PLA تولید شده در حوزه پرینت سه بعدی هستند و سطح کیفیت و کارایی و مقاومت آن کاملا ضمانت شده است.

مقاله 1: صنعت بازار پرینت سه بعدی

در مقاله صنعت بازار پرینت سه بعدی درباره پرینتر سه بعدی FDM می آموزیم. پرینتر سه بعدی FDM یک پرینتر بسیار کاربردی با قابلیت های درجه یک است که برای انواع کاربرد صنعتی و خانگی مثل تولید قطعه،مجسمه و .. استفاده می شود.

مقاله 2: دوره آموزش پرینت سه بعدی

در مقاله دوره آموزش پرینت سه بعدی صفر تا صد دوره های آموزشی پرینت سه بعدی را شرح می دهیم. این دوره های آموزشی جزو برترین دوره های آموزشی پرینت سه بعدی می باشد. همه تجربیات مورد نیاز برای بکارگیری پرینتر سه بعدی را در این دوره می آموزیم.

مقاله 3: نرم افزار پرینتر سه بعدی

در مقاله نرم افزار پرینتر سه بعدی می گوییم که نرم افزار پرینتر سه بعدی چیست. نرم افزار پرینتر سه بعدی همان اسلایسر Slicer است. چاپگر سه بعدی با اسلایسر، فایل سه بعدی از هر نرم افزار سه بعدی در قالب های STL- OBJ-3MF-AMF را به فایل مخصوص G-Code تبدیل و آماده چاپ میکند.

مقاله 4: پرینت سه بعدی پلاستیک

در مقاله پرینت سه بعدی پلاستیک هر چیزی که باید از پرینت سه بعدی نایلون بدانید را می گوییم. نایلون یک پلیمر است که از پلی آمید ساخته شده است. پلی آمید پلیمر هایی هستند که با پیوندهای آمیدی به هم چسبیده اند.

مقاله 5: پرینت سه بعدی چیست

در مقاله پرینت سه بعدی چیست درباره کاربردهای پرینتر سه‌بعدی در صنعت می گوییم. امروزه کاربرد پرینترهای سه بعدی در خیلی از صنایع برای ساخت قطعات از متریال متفاوت رایج است.

مقاله 6: آموزش پرینت سه بعدی

در آموزش پرینت سه بعدی به شما همه چیز را در مورد پرینتر سه بعدی می گوییم. در این مقاله به توضیح کامل مزایا، معایب، ویژگی ها، متریال مصرفی و قطعات دستگاه های پرینتر سه بعدی FDM می پردازیم.

مقاله 7: قیمت پرینت سه بعدی

در مقاله قیمت پرینت سه بعدی در مورد خدمات پرینتر سه بعدی سریع و سفارش آنلاین پرینت سه بعدی می گوییم. پرینتر های سه بعدی FDM می‌توانند با کمک متریال بادوام، قطعاتی خاص را با سرعت بالا تولید کنند.

مقاله 8: پرینتر سه بعدی رزینی

در مقاله پرینتر سه بعدی رزینی راجع به پرینت سه بعدی رزینی یا MSLA/DLP می آموزیم. پروسه پرینت سه بعدی DLP/MSLA به این صورت است که اشعه از یک منبع به رزین مایع می‌تابد که در نتیجه آن لایه‌های رزین به صورت انتخابی سخت می‌شوند.

مقاله 9: پکیج آموزش پرینت سه بعدی

با خرید پکیج آموزش پرینت سه بعدی صفر تا صد آموزش های مجموعه تخصصی طراحی و ساخت پرینترهای سه بعدی FDM را خواهید داشت. در این دوره شما با تاریخچه، روش ها، و انواع پرینتر های سه بعدی، روش چاپ سه بعدی FDM، طراحی پرینتر با نرم افزار solidworks و انواع تجهیزات مورد نیاز آشنا می شوید.

مقاله 10: پرینت سه بعدی با اسکچاپ

در مقاله پرینت سه بعدی با اسکچاپ می گوییم که چگونه یک مدل معماری با پرینتر سه بعدی بسازیم. پرینت سه بعدی جایگاه مهمی در سطوح مختلف معماری پیدا کرده است. می توانیم بگوییم شرکت های معماری بیشترین استفاده را از چاپ سه بعدی می کنند.

مقاله 11: تولید قطعه با پرینت سه بعدی

در مقاله تولید قطعه با پرینت سه بعدی درباره تولید قطعات پلاستیکی کوچک توضیح می دهیم. امروزه که صنعت و تکنولوژی در هم تنیده اند، تولید قطعات پلاستیکی کوچک جزو یکی از شاخص های مهم تولید صنعتی مطرح می شود.

مقاله 12: پرینت سه بعدی پلی کربنات

در مقاله پرینت سه بعدی پلی کربنات راجع به کاربرد متریال ترموپلاستیک در پرینتر سه بعدی صحبت کنیم. برترین انتخاب برای استفاده های کاربردی مثل تولید قطعات سه بعدی مختلف و نمونه های اولیه کاربردی ترموپلاستیک ها هستند.

مقاله 13: هزینه پرینت سه بعدی

در مقاله هزینه پرینت سه بعدی به بررسی خدمات پرینت سه بعدی و خرید فیلامنت با بهترین کیفیت می رسیم. فیلامنت PLA و ABS پلاس را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت، می توانید خریداری کنید. این فیلامنت ها در ایران و از بهترین مواد ساخته می شوند.

مقاله 14: پرینت سه بعدی رنگی

در مقاله پرینت سه بعدی رنگی درباره نحوه خرید انواع چاپگر سه بعدی ارزان قیمت توضیح می دهیم. در این آموزش، ما شما را با انواع متنوع پرینتر های سه بعدی ، مواد و نرم افزار های پرینت سه بعدی آشنا می کنیم. همینطور به شما کمک می کنیم تا پرینتر سه بعدی مناسب انتظارات خود را پیدا کنید.

امیدواریم مقاله انواع فیلامنت پرینت سه بعدی برای شما مفید بوده باشد ، همچنین شما میتوانید از سایر مقالات در سایت www.catiadesign.ir دیدن بفرمایید.

پکیج آموزش کامل پرینتر سه بعدی
سفارش پکیج
نمونه فیلم های آموزش رایگان پرینتر سه بعدی
دانلود رایگان
کلیه پکیج های آموزشی مهندسی مکانیک
بازدید از پکیج ها
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *